Gülşehir'de Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı

Gülşehir Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2025 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kaymakamı Tolga Değirmenci başkanlığında yapıldı.

Gülşehir Yayın: 31 Ekim 2025 - Cuma - Güncelleme: 31.10.2025 13:37:00
Editör - Ayhan Uzkan
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Gülşehir Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2025 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Gülşehir Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi, Birlik Başkanı olan Gülşehir Kaymakamı Tolga Değirmenci başkanlığında toplandı. Kaymakamlık konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İl Genel Meclisi Üyeleri Kürşat Salgıncı ve Kürşat Koç,  İlçe Özel İdare Müdürü Dursun Keten ve Gülşehir’e bağlı köylerin muhtarları katıldı.

Toplantıda, gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi sunuldu. Karşılıklı görüş alışverişi ve alınan kararların değerlendirilmesiyle toplantı sona erdi.

31 Ekim 2025

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.