Semih Turgut Şehadetinin 10. Yılında Kabri Başında Anıldı

Şehit Polis Memuru Semih Turgut, vefatının 10. yılında Gümüşkent Köyünde bulunan kabri başında dualarla anıldı.

Güncel Yayın: 04 Kasım 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 04.11.2026 19:25:00
Editör - Ayhan Uzkan
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Şehit Polis Memuru Semih Turgut, vefatının 10. yılında kabri başında anıldı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken 4 Kasım 2026 günü saat 08.00 sıralarında Diyarbakır / Bağlar ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binasına bölücü terör örgütü mensuplarınca bombalı araçla yapılan saldırı sonucu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Polis Memuru Semih Turgut, şahadetinin 10.yıldönümünde Gülşehir’e bağlı Gümüşkent Köyü Mezarlığında bulunan kabri başında anıldı.

Emniyet personeli ile birlikte Şehidin ailesi ve yakınlarının da hazır bulunduğu törende, Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak dualar okundu.

04 Kasım 2026

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.