Nevşehirli Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş Şehit Oldu

Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde görevli Nevşehirli Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş (27) şehit oldu. Şehit Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın Nevşehir merkeze bağlı Boğaz Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Vefat Yayın: 01 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 01.05.2024 21:04:00
Editör - Ayhan Uzkan
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde görevli Nevşehirli Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit oldu.

Edinilen bilgilere göre, Pençe Kilit Harekât Bölgesi'ndeki görevi esnasında yıldırım düşmesi sonucu şehit olan 27 yaşındaki Nevşehirli Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın Nevşehir merkeze bağlı Boğaz Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan yaptığı açıklamada, "Kahraman şehidimiz Sait Toktaş’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Nevşehirli hemşerilerimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Aziz Milletimize baş sağlığı ve sabır diliyoruz" dedi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) konuya ilişkin bir açıklama yayınladı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

Şehit Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın naaşının yarın (2 Mayıs Perşembe günü) öğle namazına müteakiben Boğaz Köyü merkez camiinden kaldırılacağı öğrenildi.

 

1 Mayıs 2024

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.