Köylerdeki İçme Suyu Sorunu Özel İdare Ekiplerince Çözüldü

Gülşehir'e bağlı Şahinler, Oğulkaya, Terlemez ve Fakuşağı köylerindeki içme suyu şebekesindeki arızalar Nevşehir İl Özel İdaresi ekiplerince giderildi

Gülşehir Yayın: 17 Ekim 2025 - Cuma - Güncelleme: 17.10.2025 18:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Nevşehir İl Özel İdaresi, köylerde yaşayan vatandaşların en temel ihtiyacı olan sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna erişimini sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda 11 Ekim 2025 – 17 Ekim 2025 tarihleri arasında Nevşehir İl Özel İdaresi’ne bağlı Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince Gülşehir’e bağlı Şahinler, Oğulkaya, Terlemez ve Fakuşağı köylerinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamada bulunuldu.

Yapılan açıklamada;

Şahinler Köyünde İçme suyu şebeke hattı ve kanal arızası giderildiği, Oğulkaya Köyünde kanalizasyon hattı arızasının çözülerek, 250 metrelik hat yenileme çalışmasının tamamlandığı, Terlemez Köyünde 350 metre ilave kanal ve içme suyu şebeke döşenmesi yapıldığı belirtilirken, Fakuşağı Köyünde içme suyu şebeke arızalarının çözüme kavuşturulduğu ifade edildi.

17 Ekim 2025

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.