Başkan Çiftci, TOKİ 1. Etapta İncelemelerde Bulundu
Başkan Çiftci, 1. Etap TOKİ Konutları Yönetim Kurulu ve Çalışanlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Yapar ile bir araya gelinerek, istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, 1. Etap TOKİ Konutları Site Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Çiftçi, Başkan Yardımcısı Yusuf Aytekin ve Çalışanlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Yapar ile Site Yönetim Ofisinde bir araya gelinerek, site genelindeki sorunlar üzerine kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda, vatandaşların günlük yaşamını etkileyen sorunlar ele alınırken, çözüm odaklı adımların hızla hayata geçirilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Çiftci, vatandaşların yaşadığı sorunların çözümü için ilgili ekiplere gerekli talimatları vererek, ilçemizin farklı noktalarında uygulanması planlanan projeler hakkında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle detaylı değerlendirmelerde bulundu.
Yapılan çalışmalarla birlikte vatandaşların ihtiyaçlarının yerinde dinlenmesi, sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması ve günlük yaşamı kolaylaştıracak hizmetlerin hayata geçirilmesinin hedeflendiği belirtildi.
Başkan Çiftci, Belediye olarak, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.






10 Aralık 2025





