Taşımalı Lise Öğrencileri Tasarruf Paketine Takıldı

Bakanlık lise öğrencileri için servis hizmetini durdururken, ilkokul öğrencileri için servis hizmetinin devam edeceğini belirtti.

Eğitim Yayın: 09 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2024 23:54:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 28 sn.
Google News

Bakanlık lise öğrencileri için servis hizmetini durdurdu.

Gülşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; Karacaşar ve Tuzköy’ Mahallelerinde ikamet eden Lise öğrencileri için Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi kapsamında ilgili Bakanlık tarafından servis hizmetinin durdurulduğu açıkladı.

Açıklamada, Karacaşar, Tuzköy ve Gülşehir’de bulunan ilkokul öğrencileri için servis hizmetinin devamı kararı alındığı da belirtildi.

9 Eylül 2024

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.