Sağlık Bakanlığı Tarafından Gülşehir’e 1 Doktor Atanacak
Sağlık Bakanlığı tarafından Gülşehir İlçe Devlet Hastanesi’ne 1 Pratisyen Hekim kadrosu ihdas edildi.
Sağlık
Yayın: 02 Mayıs 2025 - Cuma - Güncelleme: 02.05.2025 21:12:00
Editör -
Ayhan Uzkan
Okuma Süresi: 49 sn.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 122. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurasında yayınlanan münhal kadrolarda, Nevşehir İl Geneline 13 Hekim ataması yapılacak.
Bu kapsamda, Gülşehir İlçe Devlet Hastanesi’ne 1, Avanos İlçe Devlet Hastanesi’ne 3, Hacıbektaş Toplum Sağlığı Merkezi’ne 1 ve Nevşehir Devlet Hastanesi’ne 2 olmak üzere Toplam 7 Pratisyen Hekim kadrosu ihdas edildi.
Ayrıca, Kozaklı Devlet Hastanesi’ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ile Nevşehir Devlet Hastanesi’ne Deri ve Zührevi Hastalıklar (Cildiye) Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı ve Radyoloji Uzmanı olmak üzere Toplam 6 Uzman Hekim kadrosu ihdas edildi.
02 Mayıs 2025
Yorumlar (0)