Ortahisar Eski Belediye Başkanı Vefat Etti

Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesinin eski Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında vefat etti.

Vefat Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 23:04:00
Editör - Ayhan Uzkan
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Ortahisar Eski Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesinin eski Belediye Başkanlarından Ali İhsan Özendi, akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetti. Özendi, 2009-2014 döneminde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'den 5 yıl süre ile Belediye Başkanlığı yapmış, en son 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nden Ortahisar Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Özendi’nin cenazesinin 1 Mayıs Çarşamba günü Ortahisar Beldesinde defnedileceği öğrenildi

30 Nisan 2024

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.