Muhtarlar, Kaymakam Gültekin Başkanlığında Toplandı

Gülşehir Kaymakamlığı tarafından Köy ve Mahalle Muhtarlarına yönelik “Muhtarlar Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıda, muhtarların görüş, öneri, şikâyet ve talepleri dinlendi.

Gülşehir Yayın: 10 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 10.05.2024 23:41:00
Editör - Ayhan Uzkan
Okuma Süresi: 27 sn.
Google News

Gülşehir Kaymakamlığı tarafından Köy ve Mahalle Muhtarlarına yönelik “Muhtarlar Toplantısı” gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre, Gülşehir Kaymakamı Salih Gültekin başkanlığında Kaymakamlık konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Gülşehir Merkez İlçe Mahalle Muhtarları ile İlçeye bağlı köylerin muhtarları katıldı.

Kaymakam Gültekin toplantıda, muhtarların görüş, öneri, şikâyet ve taleplerini dinleme fırsatı buldu.

10 Mayıs 2024

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.