İzmir - Nevşehir Karşılıklı Uçak Seferleri Başladı

SunExpress, İzmir ile Nevşehir arasındaki yeni seferlerine bugün itibarıyla başladı. İzmir'den kalkan uçak, Kapadokya Havalimanı’na başarıyla iniş yaptı.

Güncel Yayın: 09 Kasım 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.11.2024 18:29:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye'nin tatil havayolu şirketi SunExpress, kış sezonu planlaması kapsamında, İzmir'den Nevşehir’e ilk kez tarifeli uçuş düzenledi.

SunExpress, İzmir ile Nevşehir arasındaki yeni seferlerine bugün itibarıyla başladı. İlk sefer için İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan kalkan uçak, Tuzköy Kapadokya Havalimanı’na başarıyla iniş yaptı. İlk uçuşun ardından yolcular, Kapadokya Havalimanı’nda karanfillerle karşılandı. SunExpress’in düzenlediği bu yeni seferler, Cumartesi ve Çarşamba günleri haftada iki gün yapılacak.

Yeni seferler ile ilgili bilgi veren Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz; "SunExpress, İzmir ile Nevşehir arasındaki yeni seferlerine bugün itibarıyla başladı. İlk sefer için İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan kalkan uçak, saat 12.00 da Kapadokya Havalimanı’na başarıyla iniş yaptı. Gelen yolcularımızı ve ekibimizi çiçeklerle karşıladık. Nevşehir'imize hayırlı olsun" dedi.

9 Kasım 2024

Yorumlar (1)
Hazim gözkayaemeği geçenlere tşk ederim
09.11.2024 21:41
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.