İlçe Milli Eğitim Müdürü Çevik’ten Okullara Yerinde Ziyaret

Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Çevik, ilçeye bağlı Kızılkaya, Gökçetoprak ve Ovaören Köylerinde bulunan ilkokul ve ortaokulları ziyaret etti.

Eğitim Yayın: 30 Eylül 2025 - Salı - Güncelleme: 30.09.2025 20:11:00
Editör - Ayhan Uzkan
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Çevik, ilçeye bağlı köy okullarını yerinde ziyaret ederek, eğitim öğretim faaliyetlerini yakından inceleme fırsatı buluyor.

Bu kapsamda Gülşehir’e bağlı Kızılkaya, Gökçetoprak ve Ovaören Köylerinde bulunan ilkokul ve ortaokulları ziyaret ederek sınıfları gezen Çevik, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı, Türkiye yüzyılı maarif modeli uygulamaları, okulun fiziki durumu ve öğrenci faaliyetlerini yerinde incelendi. Okul idaresi ve öğretmenlerle de bir araya gelen İl Müdürü Çevik, ihtiyaçlar, yürütülen çalışmalar ve planlamalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Eğitim süreçlerini yakından takip etmeye devam edeceklerini belirtti.

İl Müdürü Çevik, yeni eğitim öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere kolaylıklar ve başarılar diledi.

30 Eylül 2025

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.