İl Özel İdaresi Köy Yollarını Yenilemeye Devam Ediyor

Nevşehir İl genelinde bulunan 153 köyü daha yaşanılabilir kılmak için kolları sıvayan Nevşehir İl Özel İdaresi, köy yollarında yenileme çalışmalarına başladı.

Nevşehir Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 20:09:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Nevşehir İl Özel İdaresi, köyleri daha yaşanılabilir bir hale getirmek için köy yollarını daha konforlu hale getiriyor.

Nevşehir İl Özel İdaresi, İl genelinde bulunan 153 köyü daha yaşanılabilir kılmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda Acıgöl ilçesine bağlı Boğaz, Özyayla, İcik ve Karacaören köylerinde çalışma yapan ekipler, ilk olarak bölgeye şantiye kurdu. Şantiyenin kurulumunun ardından 15 kişilik ekiple, çalışmaya başlayan Nevşehir İl Özel İdaresi, bozuk yolları onarıyor ve aşınan yollarda sati kaplama çalışması yapıyor. 4 köyü birbirine bağlayan 11 kilometrelik yolda sati kaplama çalışması yapan ekipler, yolları daha konforlu hale getirmek için var güçleriyle çalışıyor.

Köy sakinleri de çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen yetkililere teşekkür etti.

         

18 Eylül 2024

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.