Gülşehir’de Tarım Desteklemeleri Askıya Çıktı

2024 üretim yılı, hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteklemesi icmalleri askıya çıkarıldı.

Ekonomi Yayın: 12 Aralık 2024 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2024 20:01:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

2024 üretim yılı, hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteklemesi icmalleri askıya çıkarıldı.

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; 1. Dönem Ödeme İcmallerinin hazırlanılarak 09 Aralık 2024 tarihinden itibaren 5 gün süreyle Nevşehir İl genelindeki tüm köy ve kasabalarda askıya çıkarıldığı belirtildi. Ödeme bilgilerinde hata olduğunu düşünen üreticilerin 20 Aralık 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi. Askı süresi sonunda kesinleşecek listelere göre çiftçilere destekleme ödemeleri yapılacak.

2024 yılında Gülşehir İlçe genelinde toplam 943 çiftçi 23 milyon 284 bin TL destek ödemesinden faydalanacak.

Gülşehir İcmal Listesini Görüntülemek İçin TIKLAYINIZ

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik şerit iqos çember makinası polyester çember pod türkiye juul pods juul pod puff bar glo