Gülşehir’de Çanakkale Zaferi Anma Programı Düzenlendi
Gülşehir’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Gülşehir 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı ara tatil nedeniyle bugün anlamlı ve yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Gülşehir Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlen programa, İlçe Kaymakamı Tolga Değirmenci, Belediye Başkanı Erkan Çiftci, ilçe protokolü ile birlikte Gülşehir halkı, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile manevi bir atmosfer oluşturuldu. Öğrenciler tarafından okunan şiirler, Çanakkale ruhunu ve vatan sevgisini bir kez daha yüreklerde hissettirdi. Günün anlam ve önemine yönelik hazırlanan video gösterimi ilgiyle izlenirken, sahnelenen tiyatro gösterisi katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Program kapsamında gerçekleştirilen müzik dinletisi ise izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı.
Programın sonunda, ilçe genelinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.







24 Mart 2026




