Belediye Başkanı Çiftci, Genç Çiftin Nikâhını Kıydı
Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Sinem Ersoy ve Mehmet Kayakıran’ın nikâhlarını kıyarak, genç çifte bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, iyi günde, kötü günde bir ömür için “Evet” diyen genç çiftlerin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.
Başkan Çiftci, ailelerinin katılımı ile gerçekleştirilen nikâh töreninde Sinem Ersoy ve Mehmet Kayakıran’ın nikâhlarını kıydı. Genç çift bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştiren imzaları attılar. Mutluluk dolu anların yaşandığı nikâh akdinin ardından Başkan Çiftci, evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti. Nikâh törenine katılarak evlatlarının mutluluğuna şahitlik eden Ersoy ve Kayakıran ailelerini tebrik eden Başkan Çiftci, Sinem ve Mehmet çiftine de bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.
Başkan Çiftci, nikâhını kıydığı çiftlere günün anısına, belediye tarafından evlenen çiftlere özel hazırlanan ve içerisinde Kur'an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve ikili kahve fincanının olduğu “Nikâh Seti” hediye etti.
1 Nisan 2025