vip bayan

Artvin Evden Eve Nakliye Ardanuç Evden Eve Nakliye Arvahi Evden Eve Nakliye Borçka Evden Eve Nakliye Hopa Evden Eve Nakliye Kemalpaşa Evden Eve Nakliye Murgul Evden Eve Nakliye Şavsat Evden Eve Nakliye Yusufeli Evden Eve Nakliye

petshop

2025 Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Başvuruları Başladı

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2025 yılı için çiftçi kayıt yenileme başvurularının 1 Eylül'de başladığını duyurdu. 31 Aralık'ta sona erecek başvurular E-Devlet üzerinden veya İl / İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinden yapılabilecek.

Güncel Yayın: 03 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 03.09.2024 01:09:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, çiftçilere yönelik önemli bir duyuruda bulunarak 2025 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 1 Eylül 2024 tarihi itibariyle başladığını duyurdu. Başvurular, 31 Aralık 2024 tarihine kadar devam edecek

Tarım sektöründeki çiftçilerin kayıt altına alınmasını ve bu kayıtların güncellenmesini sağlayan bir sistem olan Ç.K.S., tarım politikalarının geliştirilmesine, destekleme programlarının uygulanmasına ve tarımsal verilerin toplanmasına yardımcı oluyor.

ÇKS’ye kayıtlı çiftçiler, devletin sunduğu çeşitli desteklerden yararlanma imkânına sahip oldukları için, çiftçilerin ÇKS'ye kayıt olmaları büyük önem taşımakta.

E-devlet üzerinden yapılacak başvurular, teknolojinin sunduğu kolaylıklar sayesinde hızlı ve güvenilir bir şekilde tamamlanmaktadır. Çiftçiler, e-devlet şifreleriyle sisteme giriş yaparak gerekli bilgileri doldurup başvurularını oluşturabilirler.

Ayrıca, İlçe Tarım Müdürlüklerinden de destek alarak başvurularını yapabilirler.

 

2 Eylül 2024

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com